couperose-en-rosacea-huidverjonging-huidverbetering

De snelle, veilige en effectieve manier voor huidverbetering/huidverjonging!

Heeft u al eens in de spiegel gestaan en gewenst dat u de tijd kon terugdraaien? 
Energist VPL UltraPlus biedt u een snelle en niet-chirurgische oplossing voor vele verschillende huidaandoeningenzodat u uw gezonde en jeugdige uitstraling op elke leeftijd kunt behouden.

Door verschillende factoren, zoals veroudering en zonneschade, verschijnen verschillende onvolmaaktheden in de huid: fijne lijntjes, rimpels, verslapte huid, pigmentvlekken, gesprongen bloedvaten en ontstekingen. Energist VPL UltraPlus gebruikt specifiek gefilterde lichtenergie om de verschillende structuren in de huid te verbeteren en om de sporen van veroudering uit te wissen. De lichttherapie van Energist VPL UltraPlus kan elk huidtype behandelen voor:

  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Pigment- en ouderdomsvlekken
  • Rode adertjes
  • Acné(littekens)
  • Couperose
  • Rosacea

Couperose & Rosacea

*Dit is een specifiek voorbeeld. Het resultaat is niet gegarandeerd

*Dit is een specifiek voorbeeld. Het resultaat is niet gegarandeerd.

Hoe werkt Energist VPL voor huidverjonging en huidverbetering?

Met het unieke, gepatenteerde Energist VPL systeem kan elk specifiek huid- probleem en huidtype op maat behandeld worden.

De gepulseerde VPL licht- therapie lokt een reactie uit bij de huidcellen zodat zij nieuwe collageen aanmaken en het natuurlijke huidvernieuwingsproces en afvalstoffen-afvoerproces activeren. De nieuwe collageen maakt uw huid op een natuurlijke manier egaler, steviger en voller. Rimpels, roodheid en littekens gaan vervagen en ontstekingen verdwijnen.

*“Deze resultaten zijn niet gegarandeerd bij elke klant.”

Wat onderscheidt Energist VPL van andere lichttechnologie?

Het gepatenteerde Energist VPL systeem is een medisch-esthetische oplossing, maar vereist geen intensieve herstel- periode zoals een chirurgische ingreep.

Zijn er voorzorgsmaatregelen nodig?

Het is zeer belangrijk dat de huid niet bijgebruind is voor en tijdens de behandelingen met Energist VPL UltraPlus. Anders wordt het licht door het pigment van de huid geabsorbeerd, waardoor de behandeling onaangenaam en veel minder effectief wordt.

Tevens ontstaat dan de kans op bijwerkingen. In de zomer is het gebruik van een zonnecrème met hoge beschermingsfactor aanbevolen.

Wat kan ik verwachten van een energist VPL behandeling?*

U krijgt een mooiere en egalere huidtextuur, een vollere en strakkere huid, vermindering van fijne lijntjes en rimpels, reductie van pigment- en ouderdomsvlekken, couperose, acné(littekens) en rosacea.

Resultaten kunnen al zichtbaar worden vanaf de eerste behandeling. Bij couperose en pigmentvlekken zijn 1 tot 3 behandelingen vaak al voldoende om een grote verbetering te kunnen zien. Rosacea en acné zijn soms problemen van lange adem. Bij deze huidcondities zijn dan ook meestal behandelingen nodig over een langere termijn.

En zo ook bij de huidverjonging: de aanmaak van nieuwe collageen en elastine, waardoor de huid meer volume krijgt, neemt enkele maanden in beslag.

*Deze resultaten zijn niet gegarandeerd bij elke klant.

Hoe lang blijft het resultaat? *

Bij behandelingen voor couperose, pigmentvlekken en ontstekingen (acné en rosacea) worden de aandoeningen permanent vernietigd.

Dit betekent echter niet dat u geen nieuwe gesprongen bloedvaatjes, vlekken of ontstekingen kunt krijgen, maar deze zijn op hun beurt dan weer perfect te verwijderen met een onderhouds- behandeling.

Bij huidverjongingsbehandelingen wordt er vanaf de eerste Energist VPL UltraPlus behandeling een natuurlijk huidverjongings- en huidverbeteringsproces in de huid gestart. Dit proces is op zijn hoogtepunt op ongeveer één maand na de behandeling. Naargelang u meerdere behandelingen ondergaat, zal uw natuurlijke huidverjongingsproces ook meer gestimuleerd worden.

Het is daarom aangeraden om een kuur te volgen van 3 tot 6 behandelingen. Om uw resultaat optimaal te kunnen behouden en nog te verbeteren, is het raadzaam de kuur te vervolgen met regelmatige onderhoudsbehandelingen.


*Deze resultaten zijn niet gegarandeerd bij elke klant.