Huidverjonging met LED - voordelen - behandeling huidkanker - huidverbetering - huidprobleem - verwijderen zwarte puntjes - couperose - pigmentvlekken

Nieuws!

Dermalux LED is reeds 5jaar uitegroepen tot het beste Led apparaat in vergelijking met andere toestellen.

Een nieuw licht op huidtherapie!

Licht is een nieuwe, opmerkelijke toevoeging in de behandeling van de huid

Wij worden enorm beïnvloed door de kracht van licht. Denk maar hoe goed u zich voelt op een warme zonnige dag in vergelijking tot de koude winteravonden. De voordelen van lichttherapie zijn wereldwijd erkend in de moderne geneeskunde. De behandeling van huidkanker, baby'tjes met geelzucht en ziektes zoals Seasonal Affective Disorder zijn maar een paar voorbeelden.

Het resultaat naar huidverjonging toe*

  • Rimpels en lijntjes vervagen of verdwijnen

  • De vochtbalans verbetert

  • Couperose en pigmentvlekken verzachten
  • De poriën verkleinen

  • De huid wordt gladder en een geïrriteerde huid wordt weer gezond

  • De Spankracht en de elasticiteit van de huidstructuur verbetert, met een duideijke versteviging en lifting van de huid als gevolg.
  • Verwijderen zwarte puntjes
*Dit is een specifiek voorbeeld. Het resultaat is niet gegarandeerd


*Deze resultaten zijn niet gegarandeerd bij elke klant.

Wat is Dermalux?

DermaluxTM LED fototherapie is een niet-invasieve behandeling die de kracht van puur licht gebruikt om de natuurlijke verjongings- en herstelprocessen van de huid te versnellen.

“het kan een groot aantal huidproblemen zoals veroudering, acné en gevoelige huid condities zoals rosacea, eczeem en psoriasis tegengaan”

Door de gevestigde waarde van de LED technologie, is deze behandeling een belangrijke ontwikkeling in de strijd om de huid er foutloos, jeugdig en gezond te laten uit zien!
DermaluxTM is een pijnloze en relaxerende behandeling zonder hersteltijd. LED fototherapie stimuleert ook een goed gevoel en kan helpen de alledaagse stress te verminderen!Prachtige resultaten bij brandwonden tot 2de en 3de graad. Bekijk hier onze resultaten gedurende 6 weken, 2x per week.

  • Brandwonden voor de behandeling (2de en 3de graad)Hoe werkt de led fototherapie ?

Door veroudering, huidproblemen of -letsels, kunnen huidcellen beschadigd raken waardoor ze zich niet meer op een normale manier kunnen vernieuwen.
Onze huid heeft de capaciteit om licht te absorberen en het te gebruiken als een energiebron om de natuurlijke celprocessen te stimuleren en de genezing te promoten van binnen naar buiten.

LED Fototherapie maakt gebruik van specifieke golflengtes van licht om deze cellen opnieuw op te laden, ze geven energie om sneller te genezen en te verjongen.


Is het veilig?

LED Fototherapie maakt geen gebruik van warmte of chemische stoffen en het licht bevat geen schadelijke UV-stralen en kan dus bijgevolg de huidcellen niet beschadigen.
DermaluxTM is één van de veiligste manieren om alle huidtypes en -condities te behandelen zonder risico op irritatie, ongewenste neveneffecten of hersteltijd.

Is er meteen zichtbaar resultaat ?*

De zichtbare resultaten zijn er onmiddellijk. DermaluxTM maakt een vermoeide en saaie huid onmiddellijk vitaal.
Na slechts één behandeling is de huid sterk gehydrateerd, elastischer en stralend, daarnaast wordt roodheid en irritatie gekalmeerd.

Een behandelkuur biedt een duidelijke, langdurige verbetering van het huidbeeld en de gezondheid van de huid.

*Deze resultaten zijn niet gegarandeerd bij elke klant.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig ?*

Dit kan variëren van 6 tot 10 behandelingen, afhankelijk van de leeftijd, het huidtype en de huidtoestand.
Met LED Fototherapie bouwen de resultaten steeds verder op en de verbetering zal zich verderzetten, zelfs tot 3 maand nadat de kuur is gestopt.

Om een optimaal resultaat te behouden is een maandelijkse onderhoudsbehandeling aan te raden.

*Deze resultaten zijn niet gegarandeerd bij elke klant.