Sesderma laboratories

Dr Serrano

Sesderma laboratories werd opgericht in 1989 door een groep professionals die hun patiënten/klanten specifieke behandelingen wilden bieden voor de verschillende huidaandoeningen, die zij hadden. Dr. Gabriel Serrano, de oprichter van Sesderma leidt nog altijd het bedrijf.
Intense research wordt zowel in de beautykliniek van Dr Serrano als in de labo’s van Sesderma uitgevoerd. Strenge kwaliteitsnormen en nieuwe producten – met bewezen resultaat – worden ontwikkeld voor de groeiende dermatologische en cosmetische markt.
Vandaag de dag werken meer dan 10 000 professionals met de producten van Dr Serrano, die tegemoet komen aan de specifieke noden van de huid en dit tot algemene tevredenheid van de klant.

Professional peels

Alle peels van Dr Serrano kunnen enkel uitgevoerd worden door professionals, zijn uniek in hun soort en zo samengesteld dat ze op een gecontroleerde manier kunnen worden toegepast.

Aanbod

ARGIPEEL LUMINOUS GLOWING GEL PEEL +25J
  • Milde chemische gelpeel, ook geschikt voor de gevoelige huid.
  • Werkt bijzonder hydraterend en regenererend op zonbeschadigde huid.
  • Verkleint de poriestructuur.
  • Stimuleert de collageensynthese.
  • Kan het hele jaar door gebruikt worden.

MANDELAC GEL PEEL +25J

Milde chemische gelpeel, voor de normale tot gevoelige huid, met onregelmatige pigmentatie, ouderdomsvlekken, zwangerschapmasker (diep melasma). 
Werkt anti-ageing, maar is ook geschikt voor de gevoelige, vette en acné-geneigde huid omdat hij een anti-inflammatoire werking heeft.
Ideale voorbereiding voor pre- en postresurfacing behandelingen.


RETISES YELLOW PEEL RETINOL PEEL +40J

Bestrijdt zichtbaar de tekenen van de natuurlijke huidveroudering van de 40+’er, zoals rimpels, droogheid, verslapping en hyperpgimentatie. De celdeling wordt gestimuleerd, de vitaliteit en huidelasticiteit wordt verbeterd. De peel bestaat uit 2 hoofdcomponenten, Retinol (Vit A) en Ascorbyl Glucoside (Vit C).


FERULAC ALCOHOL PEEL +35J

Ferulac Peel Booster System is een peel op alcoholbasis, die werkt in 2 fasen waarmee men prachtige resultaten bereikt op korte en langere termijn. In de peel wordt gebruik gemaakt van nanotechnologie, wat toelaat de actieve ingrediënten af te leveren op de plaats waar nodig, en dit zonder enige schade aan te richten tijdens het transport. Na de applicatie van Ferulac Peel heeft de klant onmiddellijk een mooiere huidstructuur die lumineus oogt en zacht aanvoelt.


“Deze resultaten zijn niet gegarandeerd bij elke klant.”*